Alkalen Fosfataz Test Kiti
Peroksidaz Test Kiti
Alkalen Fosfataz Test Kiti
SENSObiz® Alkalen Fosfataz Test Kiti süt içerisinde alkalen fosfataz (ALP) enziminin tespiti için kolay ve hızlı bir çözüm sunmaktadır. SENSObiz® ALP kağıt şerit üzerinde test bölgesinin renginin değişimine bağlı olarak nitel sonuç veren bir sensördür. Test kiti, pastörizasyonun tamamlanıp tamamlanmadığını hızlı bir şekilde kontrol etmenizi sağlamaktadır.
Pastörizasyonun etkinliğinin kontrolü neden önemlidir?
Süt ve süt ürünleri (peynir, yoğurt, dondurma dahil olmak üzere) çiğ tüketildiğinde sağlık sorunlarına sebep olmaktadır. Çiğ sütte bulunan ve hastalıklara sebep olan bakterilerin (Örneğin; Salmonella, Esherichia coli, Campylobacter vb.) yok edilmesi için, süt ve süt ürünlerinin en azından pastörizasyon işleminden (örneğin 72°C’de 15 saniye veya eşdeğer şartlar) geçmesi gerekmektedir.
Alkalen fosfataz testinden negatif sonuç veren süt ve süt ürünleri, pastörize edilmiş ve güvenli olarak tanımlanmaktadır. SENSObiz® Alkalen Fosfataz Test Kiti kolay, hızlı ve düşük maliyetli bir çözüm sunmaktadır. Test sonucu 5 dakikadan az bir sürede alınmaktadır.

Ürünün avantajları nelerdir?
Test süresi:
5 dakikadan az
Test formatı:
tek kullanımlık test şeritleri
Kullanımı kolaydır, deneyimli deneyimsiz tüm personel analiz yapabilir. Ek teçhizat veya çözelti gerektirmez Düşük maliyetli çözüm sunar.
Ürün Kodu
Paket
SBZ-0004
50 Test Çubuğu
Numune
Beklenen Sonuç
Çiğ süt
ALP +
Pastorize Süt
ALP -
UHT Süt
ALP -
Kaynatılmış Süt
ALP -
(+) ALP
(-) ALP
Alkalen Fosfataz Test Kiti
Peroksidaz Test Kiti
Alkalen Fosfataz Test Kiti
SENSObiz® Alkalen Fosfataz Test Kiti süt içerisinde alkalen fosfataz (ALP) enziminin tespiti için kolay ve hızlı bir çözüm sunmaktadır. SENSObiz® ALP kağıt şerit üzerinde test bölgesinin renginin değişimine bağlı olarak nitel sonuç veren bir sensördür. Test kiti, pastörizasyonun tamamlanıp tamamlanmadığını hızlı bir şekilde kontrol etmenizi sağlamaktadır.
Pastörizasyonun etkinliğinin kontrolü neden önemlidir?
Süt ve süt ürünleri (peynir, yoğurt, dondurma dahil olmak üzere) çiğ tüketildiğinde sağlık sorunlarına sebep olmaktadır. Çiğ sütte bulunan ve hastalıklara sebep olan bakterilerin (Örneğin; Salmonella, Esherichia coli, Campylobacter vb.) yok edilmesi için, süt ve süt ürünlerinin en azından pastörizasyon işleminden (örneğin 72°C’de 15 saniye veya eşdeğer şartlar) geçmesi gerekmektedir.
Alkalen fosfataz testinden negatif sonuç veren süt ve süt ürünleri, pastörize edilmiş ve güvenli olarak tanımlanmaktadır. SENSObiz® Alkalen Fosfataz Test Kiti kolay, hızlı ve düşük maliyetli bir çözüm sunmaktadır. Test sonucu 5 dakikadan az bir sürede alınmaktadır.

Ürünün avantajları nelerdir?
Test süresi:
5 dakikadan az
Test formatı:
tek kullanımlık test şeritleri
Kullanımı kolaydır, deneyimli deneyimsiz tüm personel analiz yapabilir. Ek teçhizat veya çözelti gerektirmez Düşük maliyetli çözüm sunar.
Ürün Kodu
Paket
SBZ-0004
50 Test Çubuğu
Numune
Beklenen Sonuç
Çiğ süt
ALP +
Pastorize Süt
ALP -
UHT Süt
ALP -
Kaynatılmış Süt
ALP -
(+) ALP
(-) ALP
Alkalen Fosfataz Test Kiti
Peroksidaz Test Kiti
Alkalen Fosfataz Test Kiti
SENSObiz® Alkalen Fosfataz Test Kiti süt içerisinde alkalen fosfataz (ALP) enziminin tespiti için kolay ve hızlı bir çözüm sunmaktadır. SENSObiz® ALP kağıt şerit üzerinde test bölgesinin renginin değişimine bağlı olarak nitel sonuç veren bir sensördür. Test kiti, pastörizasyonun tamamlanıp tamamlanmadığını hızlı bir şekilde kontrol etmenizi sağlamaktadır.
Pastörizasyonun etkinliğinin kontrolü neden önemlidir?
Süt ve süt ürünleri (peynir, yoğurt, dondurma dahil olmak üzere) çiğ tüketildiğinde sağlık sorunlarına sebep olmaktadır. Çiğ sütte bulunan ve hastalıklara sebep olan bakterilerin (Örneğin; Salmonella, Esherichia coli, Campylobacter vb.) yok edilmesi için, süt ve süt ürünlerinin en azından pastörizasyon işleminden (örneğin 72°C’de 15 saniye veya eşdeğer şartlar) geçmesi gerekmektedir.
Alkalen fosfataz testinden negatif sonuç veren süt ve süt ürünleri, pastörize edilmiş ve güvenli olarak tanımlanmaktadır. SENSObiz® Alkalen Fosfataz Test Kiti kolay, hızlı ve düşük maliyetli bir çözüm sunmaktadır. Test sonucu 5 dakikadan az bir sürede alınmaktadır.

Ürünün avantajları nelerdir?
Test süresi:
5 dakikadan az
Test formatı:
tek kullanımlık test şeritleri
Kullanımı kolaydır, deneyimli deneyimsiz tüm personel analiz yapabilir. Ek teçhizat veya çözelti gerektirmez Düşük maliyetli çözüm sunar.
Ürün Kodu
Paket
SBZ-0004
50 Test Çubuğu
Numune
Beklenen Sonuç
Çiğ süt
ALP +
Pastorize Süt
ALP -
UHT Süt
ALP -
Kaynatılmış Süt
ALP -
(+) ALP
(-) ALP
SENSObiz® Nedir?
SENSObiz® Test Kitleri, renk değişimine dayalı olarak çalışan test çubukları ile hızlı, kolay ve ekonomik çözümler sunmaktadır.
Süt sektörüne yönelik SENSObiz® Alkalen Fosfataz ve Peroksidaz Test Kitleri piyasayada lider konumunda olup, ürün yelpazesini çeşitlendirmek için farklı biyosensörlerin geliştirilmesi üzerine çalışmalarımız devam etmektedir.

Teklif Alın
Detalı bilgi için www.sensobiz.com sitesini ziyaret edebilir, teklif almak için sensobiz@nanobiz.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Alın
Detalı bilgi için www.sensobiz.com sitesini ziyaret edebilir, teklif almak için sensobiz@nanobiz.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Alın
Detalı bilgi için www.sensobiz.com sitesini ziyaret edebilir, teklif almak için sensobiz@nanobiz.com.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Adres
ODTÜ Teknokent, Galyum Blok No: 27 / B14 Çankaya / Ankara
E-Posta
info@nanobiz.com.tr
satis@nanobiz.com.tr
Telefon
444 NANO (62 66)
0 312 210 18 71
© 2025 NANObiz® TEKNOLOJİ A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
© 2025 NANObiz® TEKNOLOJİ A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
Adres
ODTÜ Teknokent, Galyum Blok No: 27 / B14 Çankaya / Ankara
E-Posta
info@nanobiz.com.tr
satis@nanobiz.com.tr
Telefon
444 NANO (62 66)
0 312 210 18 71
© 2025 NANObiz® TEKNOLOJİ A.Ş. Tüm hakları saklıdır.